Werkplaats

Een goed begin is het halve werk
Keverland heeft een ruime werkplaats voorzien van meerdere hefbruggen, alle speciaal gereedschappen en een team van enthousiaste monteurs die alle voorkomende reparaties en storingen aan uw luchtgekoelde Volkswagen vakkundig en snel kunnen oplossen. Dankzij onze specialisten en wereldwijde eigen import van onderdelen is Keverland in staat om u te helpen tegen zéér aantrekkelijke tarieven.

Ophaalservice
Mocht uw luchtgekoelde VW niet meer in staat zijn om op eigen krachten onze werkplaats te bezoeken, kunnen wij tegen een kleine vergoeding de auto bij u ophalen. Ook als u lid bent van een hulpdienst, kunt u uw auto naar Keverland laten brengen voor diagnose en/of reparatie. 

Weten waar je aan toe bent
Indien gewenst kunnen we vooraf een offerte uitbrengen voor uw reparatie, zodat u weet wat de kosten zullen zijn voor de te verrichten werkzaamheden. Ook bij hoge kosten geven wij altijd bericht, zodat u aan de kassa niet voor verrassingen komt te staan als u uw geliefde VW op komt halen. Dit zelfde geldt voor alle onderdelen in onze shop, alle artikelen zijn geprijsd, dus je weet waar je aan toe bent!

Diagnose
U kunt bij ons een gratis diagnose laten verrichten in onze werkplaats, deze diagnose is ook zeer geschikt voor de aankoop van een luchtgekoelde Volkswagen. U kunt tijdens deze diagnose op de brug meekijken zodat u ook zelf de technische staat van onderhoud kunt beoordelen. De gratis diagnose doen we alleen op zaterdag, tussen 09.00 en 12.00 uur, en alleen volgens afspraak. Indien u deze diagnose op een doordeweekse dag wilt doen geldt het arbeidsuurtarief.

Altijd mobiel met onze 'Rent-a-bug" 
Speciaal voor klanten van onze werkplaats hebben we een huurkever die per dag gehuurd kan worden, zo hoeft u tijdens onderhoud of APK niet zonder auto te zitten en kunt u zelfs Kever blijven rijden. 
Het is raadzaam om de huurkever van te voren te reserveren, Bij het ophalen van de huurkever moet u een geldig rijbewijs overleggen, dus niet vergeten a.u.b.
Prijs per dag €15.- excl. km-vergoeding.

Even bellen voor een afspraak
Voor kleine reparaties en/of mankementen kunt u altijd langsrijden bij ons!

Zolang de klanten met een afspraak niet in het gedrang komen is reparatie ter plekke mogelijk. Voor APK, onderhoud of andere werkzaamheden is het raadzaam om contact op te nemen voor een afspraak: 010-5121038, of via mail:
info@keverland.nl